Følg NORA på facebook for at få vores seneste anbefalinger om regionale nyheder og arrangementer 

SENESTE NYHEDER FRA NORA

Høgni Hoydal, Minister of Fisheries of the Faroe Islands, hosted the first Large Ocean Nations Forum...

NORA indkalder til projektforslag med ansøgningsfrist den 2. oktober 2017. Projektstøtten kan...

Hvussu verður úrslitið, tá 11 viðurkendir, norðurlendskir sniðgevar skulu framleiða nýmótans...

Hovedside  » Information  » 

Når niche bliver mega - NORA REGION CONFERENCE 2015

VM i gymnastik i Tórshavn 2015

Når niche bliver til mega, er hovedtanken bag NORAs konference 7. og 8. oktober 2015, der nu åbner for tilmelding. Fokus i konferencen er de muligheder, som arrangementsturisme har i NORA-regionen.

Inden for den seneste tid har henholdsvis Tromsø og Tórshavn vist, at det er muligt for byerne i NORA regionen at være værter for store arrangementer. I 2014 var Tromsø vært for skal-OL og i juni dette år var Tórshavn vært for VM i æstetisk gymnastik. Så reserver allerede nu dagene 7. og 8. oktober 2015 til en spændende konference, der sætter fokus på eventturisme.

Med konferencen vil NORA sætte fokus på, at turisme i forbindelse med arrangementer er en niche, der har vækstpotentiale og i nogle tilfælde kan vokse så meget, at der vil være tale om et mega arrangement for NORA-regionen.

På konferencen vil der være beretninger fra folk, der har erfaringer med arrangere store internationale begivenheder og vi vil høre fra folk, der har løftet deres lokale arrangement op på et international niveau, der kan tiltrække udenlandske turister til området.

Desuden vil der være repræsentanter fra internationale organisationer der har erfaring med at gennemføre store arrangementer og i at tiltrække internationale events til deres områder.

Konferencen vil være i Tórshavn på Færøerne i dagene 7. og 8. oktober. Der er muligt allerede nu at tilmelde sig konferencen, der er gratis. Send mail med følgende oplysninger til conference(at)nora.fo:

Navn

Organisation

Land

Følg konferencen her på NORAs hjemmeside og på NORAs facebookside, hvor program og andet vil blive offentliggjort i august/september.


Print
 
leatherdyke.cc